BB Construmat 2019

May 10, 2019

 

Del 14 a 17 de Maig se celebra a Barcelona la Fira Construmat, un esdeveniment de referència internacional del sector de la construcció. S'hi presenten totes les innovacions del sector i és una gran oportunitat per fer neetworking. Compta amb 34.000 m2 d'expositors, espais per a meeting i xerrades. Aquest any a més, s'enfoca molt a la sostenibilitat i a la reducció de residus en la construcció. 

 

Com no podia ser d'una altra manera, el nostre equip hi assistirà. Volem estar al dia de totes les novetats per tal de poder oferir-vos-les a vosaltres, els nostres clients. Sempre ens agrada poder oferir les últimes solucions i veure com treballa la resta del sector per aprendre i aplicar-ho a la nostra empresa. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

BB Construmat 2019

May 10, 2019

1/5
Please reload

Entradas recientes

May 10, 2019

April 26, 2019

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square