top of page

La Sauna, un luxe a l'abast de la teva butxaca


Durant llarg temps hem associat la sauna a un luxe asiàtic, potser al gimnàs que estem apuntats i que no freqüentem massa, hem gaudit de la sauna finlandesa, però poques vegades trobem un veritable Hammam.

Últimament han aflorat Saunes Humides (Hammam) en establiments que ofereixen la relaxació amb aigües termals i altres varietats de culte al cos.

Avui en dia, és assequible disposar d'una sauna humida a la nostra pròpia casa, no necessitem un espai extra, del que la majoria de vegades no disposem.

Si tens pensat fer una reforma del bany, aprofita per demanar-nos un pressupost d'instal·lació de sauna de vapor i gaudeix de totes les seves avantatges (relaxa la musculatura, ajuda a les vies respiratòries, millora l'estat de la pell, evita l'estrès i ajuda al descans).

Només haurem d'afegir a la nostra reforma un material aïllant, una mampara hermètica i un petit aparell generador de vapor, i pels més sibarites, podem afegir un plafó de cromoteràpia i un sistema de so per gaudir de la millor música.

#sauna #reformabany #relax #català

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page