top of page

LLAR DE FOC sense XEMENEIA


A quasi tots ens agrada gaudir d'un bon foc mentre estem asseguts al nostre sofà llegint un llibre o veient el nostre programa preferit de televisió. El problema és que la majoria de pisos d'avui en dia, no disposen d'una xemeneia per a la sortida de fums i, en conseqüència, no podem instal·lar una llar de foc de llenya.

La solució és instal·lar una llar de foc sense xemeneia, és a dir, una llar de foc que ens proporcioni un foc agradable, sense necessitat de la sortida de fums. I per això, disposem de llars de foc de bioetanol, un aparell senzill i asequible, que ens donarà confort i aportarà un element de decoració a la nostra llar.

Existeixen motls models, formes i colors, per adaptar-se a les nostres necessitats, als nostres gustos i als nostres estils de vida.

#llardefoc #xemeneia #català

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page