LLAR DE FOC sense XEMENEIA

March 13, 2018

 

A quasi tots ens agrada gaudir d'un bon foc mentre estem asseguts al nostre sofà llegint un llibre o veient el nostre programa preferit de televisió.  El problema és que la majoria de pisos d'avui en dia, no disposen d'una xemeneia per a la sortida de fums i, en conseqüència, no podem instal·lar una llar de foc de llenya. 

 

La solució és instal·lar una llar de foc sense xemeneia, és a dir, una llar de foc que ens proporcioni un foc agradable, sense necessitat de la sortida de fums. I per això, disposem de llars de foc de bioetanol, un aparell senzill i asequible, que ens donarà confort i aportarà un element de decoració a la nostra llar. 

 

Existeixen motls models, formes i colors, per adaptar-se a les nostres necessitats, als nostres gustos i als nostres estils de vida. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

BB Construmat 2019

May 10, 2019

1/5
Please reload

Entradas recientes

May 10, 2019

April 26, 2019

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square