Som una empresa amb una àmplia experiència en el sector de la construcció. Realitzem tot tipus d'obres, des de reformes puntuals, com un bany o una cuina, passant per reformes integrals d'habitatges, rehabilitació de façanes, patis i també obra nova. Resolem problemes d'humitat, esquerdes, canvis de baixants, etc. Ens ocupem de tots els processos de l'obra, inclosos els permisos i les llicencies necessàries. 

Els nostres tècnics i interioristes estudiaran el teu projecte i elaboraran un pressupost gratuït i sense cap mena de compromís. En els nostres pressupostos són aptes per a totes les butxaques. Et donarem diverses gammes de preus perquè puguis escollir el que més s'adapti a les teves necessitats. 

 

Des del primer dia t'assessorarem amb idees, materials i acabats, realitzant vistes 3D, per a que puguis tenir una idea de com quedarà l'obra abans de començar

Som professionals del disseny i execució de projectes d'arquitectura, tramitació de llicències, projectes tècnics, inicis d'activitats, cèdules d'habitabilitat, dictàmens, gestió de subvencions, assessorament legal, etc. 

LA NOSTRA

EMPRESA

EL NOSTRE

EQUIP

Emilio Castillo

Perteneciente a familia de constructores, compatibilizó sus estudios de arquitectura con la formación en obra, adquiriendo una gran experiencia práctica y técnica. 

  • Dirección y Coordinación de Obras

  • Visitas Comerciales

Director General

e.castillo@rebitar.com

Josep Bayé

Arquitecto con una acumulada experiencia en proyectos de edificación, rehabilitación, reformas, fachadas, etc.  

  • Dirección de Proyectos

  • Inspección Técnica Edificios

  • Cédulas de Habitabilidad

  • Certificados Energéticos

Director de Proyectos

j.baye@rebitar.com

Jesús

Cuenta con amplia experiencia en reformas y decoración, escuchará tus deseos y los plasmará en 3D para que puedas ver el resusltado antes de iniciar la obra. 

Diseño de interiores

blasco@rebitar.com

Please reload

Myriam Muñoz

Administrativo con larga experiencia en atención al cliente, en constante formación.

  • Contabilidad

  • Recursos humanos

admin@rebitar.com

Pere Gallardo

Oficial de primera, albañil de vocación. Cuenta con una amplia experiencia en obra, gran destreza en la construcción de elementos arquitectónicos, alicatados y reparación de desagües.

Sergio Solís

Oficial de tercera, con una gran capacidad para la organización y ejecución en diferentes obras. Responsable del mantenimiento del orden y limpieza en los trabajos realizados.

Oficina Rebitar carrer Guilleries