Som una empresa amb una àmplia experiència en el sector de la construcció. Realitzem tot tipus d'obres, des de reformes puntuals, com un bany o una cuina, passant per reformes integrals d'habitatges, rehabilitació de façanes, patis i també obra nova. Resolem problemes d'humitat, esquerdes, canvis de baixants, etc. Ens ocupem de tots els processos de l'obra, inclosos els permisos i les llicencies necessàries. 

Els nostres tècnics i interioristes estudiaran el teu projecte i elaboraran un pressupost gratuït i sense cap mena de compromís. En els nostres pressupostos són aptes per a totes les butxaques. Et donarem diverses gammes de preus perquè puguis escollir el que més s'adapti a les teves necessitats. 

 

Des del primer dia t'assessorarem amb idees, materials i acabats, realitzant vistes 3D, per a que puguis tenir una idea de com quedarà l'obra abans de començar

Som professionals del disseny i execució de projectes d'arquitectura, tramitació de llicències, projectes tècnics, inicis d'activitats, cèdules d'habitabilitat, dictàmens, gestió de subvencions, assessorament legal, etc. 

LA NOSTRA

EMPRESA

Oficina Rebitar carrer Guilleries
Oficina Rebitar carrer Guilleries

press to zoom
Oficina Rebitar carrer Guilleries
Oficina Rebitar carrer Guilleries

press to zoom
Oficina Rebitar carrer Guilleries
Oficina Rebitar carrer Guilleries

press to zoom
Oficina Rebitar carrer Guilleries
Oficina Rebitar carrer Guilleries

press to zoom
1/5

EL NOSTRE

EQUIP

Emilio Castillo

Perteneciente a familia de constructores, compatibilizó sus estudios de arquitectura con la formación en obra, adquiriendo una gran experiencia práctica y técnica. 

  • Dirección y Coordinación de Obras

  • Visitas Comerciales

Director General

e.castillo@rebitar.com

Josep Bayé

Arquitecto con una acumulada experiencia en proyectos de edificación, rehabilitación, reformas, fachadas, etc.  

  • Dirección de Proyectos

  • Inspección Técnica Edificios

  • Cédulas de Habitabilidad

  • Certificados Energéticos

Director de Proyectos

j.baye@rebitar.com

Jesús

Cuenta con amplia experiencia en reformas y decoración, escuchará tus deseos y los plasmará en 3D para que puedas ver el resusltado antes de iniciar la obra. 

Diseño de interiores

blasco@rebitar.com

Please reload

IMG_20200828_093648.jpg

Myriam Muñoz

Administrativo con larga experiencia en atención al cliente, en constante formación.

  • Contabilidad

  • Recursos humanos

admin@rebitar.com

IMG_20200827_135739.jpg

Pere Gallardo

Oficial de primera, albañil de vocación. Cuenta con una amplia experiencia en obra, gran destreza en la construcción de elementos arquitectónicos, alicatados y reparación de desagües.

IMG_20200827_144150.jpg

Sergio Solís

Oficial de tercera, con una gran capacidad para la organización y ejecución en diferentes obras. Responsable del mantenimiento del orden y limpieza en los trabajos realizados.