10 May 2019

Del 14 a 17 de Maig se celebra a Barcelona la Fira Construmat, un esdeveniment de referència internacional del sector de la construcció. S'hi presenten totes les innovacions del sector i és una gran oportunitat per fer neetworking. Compta amb 34.000 m2 d'expositors, espais per a meeting i xerrades. Aquest any a més, s'enfoca molt a la sostenibilitat i a la reducció de residus en la construcció. 

Com no podia ser d'una altra man...

24 Apr 2019

La banyera està feta a mida i revestida de microciment, aconseguint una zona de relax amplia i senzilla.

14 Mar 2018

Durant llarg temps hem associat la sauna a un luxe asiàtic, potser al gimnàs que estem apuntats i que no freqüentem massa, hem gaudit de la sauna finlandesa, però poques vegades trobem un veritable Hammam. 

Últimament han aflorat Saunes Humides (Hammam) en establiments que ofereixen la relaxació amb aigües termals i altres varietats de culte al cos. 

Avui en dia, és assequible disposar d'una sauna humida a la nostra pròpia casa,...

13 Mar 2018

A quasi tots ens agrada gaudir d'un bon foc mentre estem asseguts al nostre sofà llegint un llibre o veient el nostre programa preferit de televisió.  El problema és que la majoria de pisos d'avui en dia, no disposen d'una xemeneia per a la sortida de fums i, en conseqüència, no podem instal·lar una llar de foc de llenya. 

La solució és instal·lar una llar de foc sense xemeneia, és a dir, una llar de foc que ens...

Please reload

Entrades recents

Please reload

Arxiu

Please reload

Busca per tag

Please reload

Segueix-nos